• Home
  • Nieuws
  • Aanleg Sport- en Ontmoetingsplaats Bundersplaats

Aanleg Sport- en Ontmoetingsplaats Bundersplaats

In week 14 (de week van 3 april) begint het bedrijf 2Move uit Goor met de aanleg van de sport- en ontmoetingsplaats in het Bunderspark. De Sport- en Ontmoetingsplaats bestaat uit een skatebaan en een multicourt. Dat laatste is een veldje waarop de jeugd meerdere sporten kan beoefenen (o.a. voetballen, basketballen en hockeyen).

Overlast?
De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer acht weken zullen duren. De te verwachten overlast is minimaal maar kan bestaan uit:
- Bouwverkeer, waarschijnlijk vanaf De Busselbunders langs het Kinderdagverblijf naar de “werkplaats”. Bouwverkeer met name de eerste week of paar weken als het grondwerk wordt uitgevoerd.
- De vloerafwerking en het slijpwerk kan wat geluid veroorzaken
De bouwplek zal omsloten worden d.m.v. een hekwerk.

Mooie samenwerking
Wijkraad de Bunders is blij dat de aanleg eindelijk gaat beginnen. Als wijkraad vinden wij het belangrijk dat er ook voor de jeugd voldoende voorzieningen zijn in onze wijk. Vanaf het ontstaan van plan door enkele enthousiaste jongeren hebben we samen met deze jongeren, het jongerenwerk, buurtbewoners en de gemeente meegeholpen om dit plan verder uit te werken. En het resultaat mag er volgens ons zijn! Momenteel zijn we nog in overleg met de eerder genoemde partijen om het er ook rondom de sport- en ontmoetingsplek mooi te laten uitzien.

skatebaan

Bovenaanzicht skatebaan